Gratis bingo

På Nätbingo.eu kan du hitta en lista på bingosajter som erbjuder dig att spela gratis bingo hos dom utan någon som helst krav på insättning.

Ofta rör det sig om runt 50 till 100 kr som du får spela för. Dock brukar villkoren vara att du måste omsätta dom ett x-antal gånger innan du kan ta ut dom. Det vill säga spela för dom ett x-antal gånger. Det kan till exempel vara så att du får 100 kr som du måste omsätta 3 gånger. Då måste du alltså spela bingo för 300kr, alltså måste du minst vinna 200kr på dom 100kr du får gratis, sen spela för dom och hoppas att du vinner någonstans på vägen. Men villkoren kan skilja sig väldigt mycket från sajt till sajt och vi försöker skriva ut villkoren så utförligt som möjligt här på Nätbingo.eu men se till att du läser dom inne på bingosajterna också så att dom inte uppdaterat villkoren och som vi inte hunnit med och uppdatera på våran sajt. Ser du något sånt får du gärna tipsa oss om det också så att vi så snabbt som möjligt kan uppdatera det.

BingosajtBonusGratis bonus
Anna Bingo100% bonus upp till 2000 kr100 kr gratis
Bertil Bingo300% bonus upp till 900 kr
100 free spins
20 free spins utan insättning
MamaMia Bingo100% bonus upp till 1000 kr
100 free spins
50 kr gratis
Maria Bingo500% bonus upp till 1000 kr
80 free spins
20 free spins utan insättning
PAF Bingo500 free spins
200 kr bonus

Bonus vid första insättningen

Sen finns det även bingosajter som ger dig en bonus vid första insättningen. Vissa bingosajter kör med att du får en viss summa vid första insättningen och där dom har en minimumsumma du måste sätta in medan vissa ger dig procent på första insättningen. Det vill säga om du sätter in 500 kr så kanske dom ger 100 procent på den insättningen så att du i ställer får 1000 kr på ditt bingokonto. Dock brukar dom har villkor för den delen som är bonus, det vill säga dom 500 kr extra som du får. Där brukar det vara precis som med gratis bingo att du måste omsätta dom ett visst antal gånger.

Gratis pengar utan insättning

Gratis pengar utan insättning försöker vi alltid ha med i vår jämförelse av bingosajter. Du hittar i så fall dessa i tabellen ovan. Visa bingosidor kör kampanjer med pengar utan ersättning och då försöker vi hitta få upp dom så snabbt som möjligt. Tyvärr kan dessa ligga kvar lite för länge också så klicka alltid på länken för att se aktuellt erbjudande för dagen.

Det finns en hel del bingosajter som erbjuder gratis bingo med gratis pengar första gången man registrerar sig och de har vi som en egen stapel i tabellen här på Nätbingo.eu och bingo bonus är alltså pengar man får när man gör en insättning. Så letar du gratis pengar utan insättning så är det alltså i stapeln gratis pengar du ska leta. Vad dock noga med att titta så deras erbjudanden fortfarande är aktuella då dom ändrar dom väldigt ofta och vi hinner inte alltid uppdatera lika snabbt. Vi finns för att tipsa folk om bra bingosajter och har således inget ansvar för vad bingosajterna gör.