Om Nätbingo.eu

Nätbingo.eu är tänkt att vara en samlingsplats för alla oss som älskar att spela bingo online på nätet. Här kan du ta del av andra kommentarer och betyg på olika bingosajter men även skriva egna. Vi listar bingobonusar och har en topplista på bingosajter.

Bingo bonus är en bonus du antingen får när du registrerar dig för först gången och där du helt enkelt går spela gratis bingo med riktiga pengar, eller så är det en så kallad insättningsbonus där du får procent på insatt belopp. Här nedan kan du läsa allt om skrivits om bingo bonus här på Nätbingo.eu eller så kan du gå direkt till bingo bonus där vi listar bingo bonusar.

Nätbingo.eu är en bingoblogg där du kan läsa dom senaste nyheterna om att spela bingo online på nätet. Här kan du läsa om olika bingosajter och lämna kommentarer och sätta betyg på sajter du redan provat att spela på och sen testa nya. Ta del av bingo bonus där du för gratis pengar genom att antingen bara registrera dig eller genom att göra en första insättning. Hur den bonusen ser ut och om hur mycket du eventuellt måste sätta in för att ta del av din bonus har vi skrivit under respektive bingosajt. Vi försöker att uppdatera med dom senaste nyheterna inom bingo och tipsa om de nyaste sajterna. På första sidan hittar du en topplista på sajterna. Vi hoppas att Nätbingo.eu kan bli en samlingspunkt för alla oss som älskar bingo och där vi kan samlas och dela erfarenheter om dom olika sajterna. Var vinner man mest? Vilken chatt är trevligast? Var får man dom högsta bonusarna? Ja allt sånt och mycket, mycket mer.

Välkommen till Nätbingo.eu =)